ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی
نویسنده پیام
HASSI آفلاین
Bollywood Dreams

رتبه: 2
168 بار تشکر شده در 74 پست
ارسال: #31
RE: بازی
دیروز وقتی داشتم میرفتم نونوایی ناگهان یک گربه پرید روی کالسکه ی خواهرم بعدش من وحشت زده کالسکه رو بی هدف به امان خدا ول کردم و به سمت کسی که داشت از مغازه هسینافور فیلم میخرید که فقط فیلم عمران داشت !دویدم که کالسکه رو بگیرم که فیلما نشکنه ولی مرده بدون توجه داشت خمیازه می کشیدو بطرف خیابون می رفت که یهو به کالسکه برخورد کرد ،تمام فیلما پخش زمین شدوازبخت بد یه موتور سوار ...
08-12-2010 09:07 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : sanaz
sanaz آفلاین
SALMAN & RANI FAN'S

رتبه: 3
179 بار تشکر شده در 72 پست
ارسال: #32
دیروز وقتی داشتم میرفتم نونوایی ناگهان یک گربه پرید روی کالسکه ی خواهرم بعدش من وحشت زده کالسکه رو بی هدف به امان خدا ول کردم و به سمت کسی که داشت از مغازه هسینافور فیلم میخرید که فقط فیلم عمران داشت !دویدم که کالسکه رو بگیرم که فیلما نشکنه ولی مرده بدون توجه داشت خمیازه می کشیدو بطرف خیابون می رفت که یهو به کالسکه برخورد کرد ،تمام فیلما پخش زمین شدوازبخت بد یه موتور سوارباسرعت ...

[تصویر: dh8d2xqwjzimasg1zg62.jpg]
08-12-2010 01:27 PM
 تشکر شده توسط : HASSI
HASSI آفلاین
Bollywood Dreams

رتبه: 2
168 بار تشکر شده در 74 پست
ارسال: #33
[b]دیروز وقتی داشتم میرفتم نونوایی ناگهان یک گربه پرید روی کالسکه ی خواهرم بعدش من وحشت زده کالسکه رو بی هدف به امان خدا ول کردم و به سمت کسی که داشت از مغازه هسینافور فیلم میخرید که فقط فیلم عمران داشت !دویدم که کالسکه رو بگیرم که فیلما نشکنه ولی مرده بدون توجه داشت خمیازه می کشیدو بطرف خیابون می رفت که یهو به کالسکه برخورد کرد ،تمام فیلما پخش زمین شدوازبخت بد یه موتور سوارباسرعت زیاد داشت از ناکجا آباد میومد که ...[/b]
08-12-2010 08:38 PM
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: