ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 24 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلمان خان * Handsome Super Star *
نویسنده پیام
mojsa آفلاین
Member

رتبه: 0
215 بار تشکر شده در 49 پست
ارسال: #961
RE: سلمان خان * Handsome Super Star *
پریسا جون / و هر کس دیگه ای که قراره سلمان رو زیارت کنه /
دست راستت رو سره ما هم بزار تا شاید فرجی شد و ما هم رفتیم
هند و این ددی سلمان جونمون رو زیارت کردیم ...... می دونین چیه یکی از
این همسایه هامون می خوان سفر برن دبی ... بهشون میگم همین دو روز دیگه دبنگ سلمان جون اکران میشه شما اونجا برین سینما فیلم رو ببینین بیا برا منم تعریف کنین .... می دونین چی میگن : میگن شاید رفتیم حالا ببینیم
چی میشه AngryAngry دلم می خواست .... AngryAngry آخه چرا Huh اینا باید
برن اونوقت من بمونم اینجا و هی دور خودم بچرخم و هی خیال بافی کنم Big Grin
لااقل شما ها برین و جای ما رو خالی کنین Angel

[تصویر: normal_05716564821547107888.jpg]

[تصویر: omka2anbw72cpcs73c6m.gif] [تصویر: l0s0xj1t3atv37kco5lv.gif]
(آخرین تغییر در این ارسال: امروز 02:56 AM توسط Nili.)
امروز 02:35 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : Nili ، Parisa_H4
Nili آفلاین
مدیر انجمن سلمان خان

رتبه: 8
837 بار تشکر شده در 271 پست
ارسال: #962
به به میبینم نبودم حسابی کولاک کردید.
مرسی آقا سعید لطف دارید .

بچه ها برای شروع دومین پرومو بیگ باس رو ببینید خیلی خیلی خنده داره. مخصوصا تیکه آخرش.

حجم اشم کمه.

http://rapidshare.com/files/417715227/__...ious_2.flv

اینم چندتا کیچر

[تصویر: 04729666253771052926.jpg]

[تصویر: 72609330808814516257_thumb.jpg] [تصویر: 97770099804325970415_thumb.jpg] [تصویر: 68523756428674995380_thumb.jpg] [تصویر: 29820405842213100680_thumb.jpg]

[تصویر: euv9dofan47y91nh5k.jpg]
امروز 02:55 AM
 تشکر شده توسط : Parisa_H4 ، saeid
Parisa_H4 آفلاین
مدیر تالار

رتبه: 6
813 بار تشکر شده در 330 پست
ارسال: #963
(امروز 01:33 AM)AIVCHN نوشته است:  خوش به حالت پریسا جون .حتما انقدر خوشبختی که فقط همین ارزو رو داری .من که انقدر مشکلات دارم که دیگه اینجور ارزو ها توش خیلی کوچیکه
سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش.Angel
نه بابا ما هم کم مشکلات نداریم.فقط مسئله اینه که زندگی رو ساده می گیرم.تنها آرزوی بزرگمون هم دیدن سلمانه.نه دنبال پولم.نه دنبال آروزهای دور و دراز.واسه ما از دار دنیا همین یک سلمان و فیلماش کافیه.باورت نمیشه هرشب از بس پای کاپیوتر میشینم زانو درد می گیرم.و دستام هم تیر می کشه.ولی چه میشه کرد که همه کارام با کامپیوتره.بعضی وقتا می بینم یک هفته شده و من هنوز درست استراحت نکردم.ساعت خوابم هم که کلا شده 4 صبح.
خلاصه ما هم جزایر قناری نمیریم.دندونامون رو هم با آب طلا مسواک نمی کنیمBig Grin.Big Grin
منتها هروقت بعد یک روز کاری خسته کننده یه تبلیغ کوچولو از سلمان ببینم.در حد یه آهنگ دو دقیقه ای هم باشه کلی انرژی میگیرم.Angel
امروز 03:04 AM
 تشکر شده توسط : Nili ، saeid
Parisa_H4 آفلاین
مدیر تالار

رتبه: 6
813 بار تشکر شده در 330 پست
ارسال: #964
(امروز 02:35 AM)mojsa نوشته است:  [align=center] یکی از
این همسایه هامون می خوان سفر برن دبی ... بهشون میگم همین دو روز دیگه دبنگ سلمان جون اکران میشه شما اونجا برین سینما فیلم رو ببینین بیا برا منم تعریف کنین .... می دونین چی میگن : میگن شاید رفتیم حالا ببینیم
angel:

اتفاقا یکی از دوستام هم به من گفت:می دونی چی شده.منو دعوت کردن هند.دوستام.گفتن نصف خرج سفرت هم با ما.بعد اون موقع من یاد تو افتادم.که بعضیا برای هند پرپر می زنن بهش نمی رسن.بعضیا هم هند رفتن براحتی براشون جور میشه.
قیافه من اینجوری شدSad
(آخرین تغییر در این ارسال: امروز 03:09 AM توسط Parisa_H4.)
امروز 03:07 AM
 تشکر شده توسط : Nili
Nili آفلاین
مدیر انجمن سلمان خان

ارسال: #965
از این مراسم چندتا عکس قبلا گذاشتم اما دلم نیومد این ها رو نذارم.
توروخدا ببنید این عکس ها چه شورو شوقی به آدم میده. چه برسه به این که خود برنامه رو ببینیم.

Salman Khan On India's Got Talent With His Dogs

[تصویر: 78630851095399908527_thumb.jpg] [تصویر: 76636501924494766791_thumb.jpg] [تصویر: 16240948674311035031_thumb.jpg] [تصویر: 50968432934423809477_thumb.jpg]

[تصویر: 67109249671669369215_thumb.jpg] [تصویر: 15162266309633572610_thumb.jpg] [تصویر: 34619990391057843657_thumb.jpg] [تصویر: 56840425606792597233_thumb.jpg]

[تصویر: euv9dofan47y91nh5k.jpg]
امروز 04:03 AM
 تشکر شده توسط : Parisa_H4
Nili آفلاین
مدیر انجمن سلمان خان

ارسال: #966

اینم پشت صحنه آهنگ Udd Udd دبنگ

Making Of 'Udd Udd Dabangg' (Dabangg)

http://www.bollywoodhungama.com/broadban...bangg.html

اگه نتونستید ببینید بگید براتون آپ کنم.
امروز 04:19 AM
 تشکر شده توسط : Parisa_H4
mahdiyeh آفلاین
salman's fan

رتبه: 2
115 بار تشکر شده در 35 پست
ارسال: #967
منم دقیقا تنها آرزوم دیدن سلمانه....اما از اونجا که مشکلات من از پریسا خفن تره مجبورم اولش چیزای دیگه رو جور کنم تا به همین یه ارزو برسم ......ولی جداً تا حالا نشده بود برای هیچی اینقدر از خدا چیزی و بخوام و برای همون هم خدا کلی سنگ جلو پام بذاره......هر چی نامه برای سلمان نوشته بودم بدم دوستام هر چی دفتر خاطرات سلمانی نوشته بودم خلاصه هر چیزی که مجبور بودم مخفی نگهش دارم لو رفت و اوضاع هر روز سخت تر از دیروز شد...من به جرات میگم اصلا پشتکارم خوب نیست واقعا سلمان تنها موردیه که هر چی مشکلات جلو پامو زیاد تر میکنه انگیزه و انرژی بیشتری میگیرم....معجزه عشقه واقعا
قضیه منم الان دقیقا همین متنیه که تو امضام هست!
راستی من پریشب یه خواب داشتم میدیدم که با سحر مصادف شد و از خواب بلندم کردن....تو خواب اسمم چولبولا پاندی بود بعد هی به مامانم میگفتم چرا اسم منو این گذاشتی مامانم میگفت بزرگ میشی میفهمی چرا!نذاشتن بقیه ش رو ببینم ولی جو دبنگ گرفته منو ناجور!
آره بابا من خیلی ها رو میشناسم که هند رفتن یکیش خیلی وقت پیشا رفتم کلوپ همیشگی ببینم فیلم هندی جدید چی آورده یه دختره با مامانش اومده بود فیلم بگیره شاید 15 سالش اینا بود...نمسته لندن رو پرسید داره کلی خوشحال شدم بعد دیدم نه بابا اونقدرا هم مشتاق نبود بعد که من گفتم فیلم هندی جدید چی آوردین از سلمان چطور مامانش گفت این دختره منم کلی عشق هند و فیلم هندی بود اما از وقتی باباش برای ماموریت رفت هند هممون از هند زده شدیم.چون باباش میگفت فقط فیلماشون مردم دارن و میخورن و میپوشن هند همه ملت کنار خیابون میخوابن و از این جور حرفا....منم که به اندازه کافی هر دفعه که میرفتم این کلوپه با این پسره کل کل داشتم سر فیلم هندی...اصرار اصرار که بابا فیلم هندی چیه به هر کی بگی میخنده هالیوودی ببر و از این حرفا..خوبه حالا من خفن ترین مشتریش بودما همه فیلم هندیشا گرفتم تقریبا....دیگه به دختره چیزی نگفتم و فقط گفتم شاید مردم فقیر زیاد داشته باشه اما دلیل نمیشه کشور بدی باشه یا فیلم هاشون رو ندید اتفاقا من یکی از هدف هام رفتن به هنده و دیدن سلمان خان بعد دختره گفت آره اره جیگره قبلا زیاد ازش فیلم میدیدم
یا یه خاطره هم تعریف کنم از پارسال(باز نگید از خودش گفتا انصافا همه حرفای ربط داره به سلمان)مامانم که شدیدا مخالفه هند رفتنه منه و همش میگه دو سه سال دیگه به خودت میخندی و از این جور حرفا اصرار داشت بیا بریم پیش مشاوره ...آقا اومدیم تهران اول مامانم رفت پیشش بعد من رفتم نگو مامانه مخه دکتره رو زده که یه چیزی بگید دخترم پشیمون شه ..من رفتم تو گفت خب دخترم مشکل چیه.گفتم مشکلی نیست من میخوام برم هند مامانم میگه افسردگی گرفتی!دیگه دکتره پرسید واسه چی این قدر علاقه داری به اونجا گفتم میخوام سلمان و ببینم.گفت عکسشو داری بهم نشون بدی گفتم اره چه نوعشو میخوای عکس تو کیف پولم عکس لای تقویمم یا تو گوشی نشونت بدم.هاهاها خلاصه دید و گفت فکر میکنی من چند سالم باشه (همه موهاش سفید بود)گفتم نمیدونم خودتون بگید گفت یه حدسی بزن حالا گفتم 60....گفت سلمان چند سالشه گفتم 43 ....گفت کاره دنیا رو میبینی من همش 47 سالمه اما مثه 70 ساله ها به نظر میرسم اون وقت این آقا 43 سالشه به 30 ساله ها میخوره....گفتم بله هزار ماشالله......دکتره خندید........بعد گفت من همه اینا رو دیدم ...گفتم چطور ...گفت با دوستم میرفتیم شهرک سینمایی و اینا...میگفت من چند سال هند بودم و اونجا هیچ قشنگی نداره و یه چیزی هم گفت در وصفش که خیلی به نظرم بی انصافی و بی ادبانه بود....بعد گفت این شاهرخ خان فقط تو فیلماشون اینقدر جوون هستن و جذاب...من بیرونشون رو دیدم میگم بری پشیمون میشی...گفتم نه اینطور نیست...من همه عکسای بیرون فیلم سلمان رو دیدم وقتی مهمونی اصلا وقتی نمیدونه ازش بی خبر عکس میگیرن....از فیلماشم جذاب تره....بعدشم من نگفتم شیفته قیافه سلمانم من شیفته شخصیت و منش و بازیشم قیافه ش هم در کنارش....میخکوبه من بود دکتره....مثلا اون اومده بود منو قانع کنه فکر کنم من از راه به درش کردم...آخرشم گفت پس حالا که اینقدر مصممی واسه رفتن....برو اول با یه تور برو ببین ااگه خوشت اومد واسه زندگی برو...گفتم دکتر جان مگه من چی خواستم من به همین تورشم راضیم مامان اینا از بیخ مخالفن....گفت پس یه راه بیشتر نمونده درستو بخون به جایی برس خودت برو....اومدم بیرون مامان شاد و خوشحال گفتم مامان این دکتره هم که میگه برو ....گفت چی واقعا گفتم اره دوست داری خودت برو بپرس ازششش...هااااااااااااااااهاااااااااااااااا.

فکر کنم پری این قسمتشو نگفتی آره؟ اینجاشم خیلی جالب بود...

یه دختره آهنگ آخر هم دیل دچوکه رو میخونه(موقع دیدن منم گریم گرفت آهنگش با روح و روان من بازی میکنه)بعد همه ازش تعریف میکنن تا میرسه به ساجید:این همه مردم ازت تعریف کردن من میخوام چیزی رو باهاتون در میون بذارم.اولین فیلمی که داداش توش بود و من خیلی به خاطرش گریه کردم هم دیل دچوکه صنم بود و این آهنگ همیشه منو تحت تاثیر قرار میده.و آخرین صحنه که اون از خدا درخواست میکرد(نگو داغه دلم تازه شد)...بعد دختره گفت منم میخواستم این حرف روبزنم من به خاطر هم دیل دچوکه صنم اونقدر گریه کردم و فقط و فقط به خاطر سلمان خان جی،ساجید:من گریه کردم اینم گریه کرد دختره: من هر چند باری که این فیلم رو دیدم به پدر مادرم گفتم که آیشواریا چرا این کار رو کرد اگه من جای اون بودم با اون(سلمان)ازدواج میکردم و آجی دوگان رو عمرا نمیخواستم.سلمان شکه شد ناجور اما باز یه تیکه خنده دار گفت که جو رو عوض کنه:زی تی وی ازت خیلی خیلی ممنون میشه که پروموشون رو ساختی (یعنی حرفی زدی که یه پروموی حسابی واسه زی تی وی میشه واسه تبلیغ)...
دمش گرم حالا آجی که هیچی اگه هرکس دیگه ای هم جای آجی بود نمیارزید که سلمان رو ول کنه به خاطرش....هاها...اما بگم ها یکی از قشنگی های فیلم این بود که آخرش اینجوری تموم شه....اگه سرنوشت سلمان و آیش اونجوری نمیشد در واقعیت شاید من تا این اندازه هم این پایان برام تلخ نمیشد...جالب میشه اگه ادامه این فیلم رو بسازن ببینیم تکلیف سمیر چی میشه ها......جالب میشه توش نشون بدن ناندینی پشیمونه و به زندگی سمیر حسرت میخوره....هههههه..........نمیتونم این فیلم رو از واقعیت جدا کنم سخته....

خب من نظراتی که صنعت در مورد دبنگ گفته رو براتون ترجمه کردم.

[تصویر: article?img_id=745648&t=1283863936609]
تاران ادارش:دبنگ به طور قطع بیشترین فیلم انتظار کشیده شده این فصله.شمارش معکوس از قبل شروع شده.همه در صنعت میپرسن که دبنگ بیشتر از 3 احمق افتتاح میشه؟خب،این سوالیه که چند روز دیگه پاسخ داده خواهد شد.
[تصویر: article?img_id=745649&t=1283863936666]
وقتی از آقای کمال گرا پرسیدیم عامر خان ادامه داد:"من مطمئنم دبنگ میترکونه.پرومو ها عالی به نظر میرسن".اگرچه شاهرخ خان شاید در لیست بهترین دوستان سلمان نباشه.اما او یقینا منتظر این فیلمه."من دبنگ رو در خونه خواهم دید بعد از اینکه امتحانات فرزندانم تموم بشه"

رزرو بلیت برای اکران این جمعه،دبنگ،از دوشنبه شروع شده،اما در مولتی پلکس ها از چهارشنبه شروع خواهد شد.و نیازی به گفتن نیست،واکنش عظیمه.یک منبع از سینمای چاندن تایید کرد"مردم میان و بلیت رزرو میکنن.دبنگ زمزمه ی مثبت و بزرگی داره.منبع دیگری از G7 مولتی پلکس اطلاع میده"مردم زنگ میزنن و کنجکاوی میکنن برای رزور بلیت.چهارشنبه جمعیت واقعی رو خواهید دید."

تهیه کننده آرباز خان مشغوله با میزبانی نمایشی برای خانواده و دوستان.نمایش های جداگانه برای بازیگران و عوامل و اعضای خانواده ترتیب داده شده بود."مبارکا،تماس ها شروع به زدن کردن.احساس عالی ایه.من بیشتر به عنوان تهیه کننده احساس میکنم تا به عنوان یک بازیگر.یک نمایش مخصوص برای عامر وجودداشت،اون کاملا اینطور به نظر میرسید که سرگرم شده و لذت برده اما بگذارید این رو به خودش بسپریم تا مابقیش رو بگه".

[تصویر: article?img_id=745655&t=1283863936839]
و در میان اونهایی که از قبل فیلم رو دیدن،آیشا تاکیا عجله داشت برای گفتن"دبنگ رو دیدم،پر ابهت،عالی،عاشقش شدم،سوپر سوپر سوپر هـــــــــــــــیت شما عاشقش خواهید شد."

[تصویر: article?img_id=745657&t=1283863936896]
فیلم ساز ماهش مانجکار،(واییی من تازه دیروز فهمیدم که این آقاهه ماهش مانجکاره یادتونه تو وانتد یه کار خیلی بد میکرد حالم بهم میخورد هی بهش میگفتم چندنش ههههه)کسی که بخشی از داستان موفقیت وانتد ِ سلمان هست،دوباره بخشی از فضای پرده رو با سلمان در دبنگ سهیمه."من بخشی از فیلم هستیم و واقعا دوسش داشتم.کار کردن با سلمان فانه.اون یه پسر خونسرد و راحته.من خیلی سخت در فیلم ها بازی میکنم از اونجا که الان میخوام رو فیلمسازی تمرکز کنم،اما سلمان یکی از اندک افرادیه که من میخوام باهاش به عنوان یک بازیگر کار کنم.

[تصویر: article?img_id=745659&t=1283863936953]
فیلمساز مادهور بندرکار میگه"من اون رو اولین روز اولین نمایش تماشا خواهم کرد.اون کاملا پر سوده(پولش رو برمیگردونه)...

[تصویر: article?img_id=745661&t=1283863937011]
بازیگر باگیاشری،کسی که حرفه ش رو با سلمان در منه پیار کیا آغاز کرد،نظرش رو اینطور بیان میکنه"سلمان کاملا در این نقش راحت به نظر میرسه.من مطمئنا مشتاقم که این فیلم رو ببینم.من هنوز هم شخصی رو ندیدم که که بگه نمیخواد این فیلم رو ببینه.من مطمئنم دبنگ تماشاگران عظیمی رو به خودش جذب خواهد کرد".

[تصویر: article?img_id=745663&t=1283863937068]
بازیگر هات مغنا نیدو میگه"نمیتونم منتظر بمونم برای دیدن فیلم.من یکی از فن های سر سخت سلمان خان هستم و تا این تاریخ هیچ کدوم از فیلماش رو از دست ندادم.من فکر میکنم خوب یا بد،این فیلم قصد داره تا سوپر هیت بشه و من در پشتیبانی کامل از سلمان خان در دبنگ هستم."

[تصویر: article?img_id=745665&t=1283863937126]
بازیگر کاشمیرا شاه میگه:این نوع نقش ها مناسب سلمانه و فیلمای اون همیشه باعث لبخند من میشه.

[تصویر: article?img_id=745667&t=1283863937184]
مرد با مزه کروس ساهوکار میگه"من میمیرم برای تماشای دبنگ.این فیلم نشون میده که واقعا عالی و پر ابهت باشه."

[تصویر: article?img_id=745669&t=1283863937241]
پروموهای دبنگ عالی هستن.اینطور به نظر میرسه که یک فیلم فوق العاده باشه.واقعا مشتاقم برای دیدنش.من فکر میکنم اون میره تا یکی از بهترین فیلمای سلمان خان و ورود آبهیناو کاشیاپ با یک انفجار باشه ".ستاره Udaan راجت برمیچا...

HeartToot jaate hain sabhi rishte magar, Dil se dil ka raabta apni jagah, Dil ko hai tujh se na milne ka yakeen, Tujh se milne ki DUA apni jagahHeart
(آخرین تغییر در این ارسال: امروز 11:48 AM توسط mahdiyeh.)
امروز 11:20 AM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : Hana_H4
Hana_H4 آفلاین
مدیر کل تالار

رتبه: 21
1598 بار تشکر شده در 549 پست
ارسال: #968
Wink سلمان خان * Handsome Super Star *
مهدیه جون خاطره ت واقعا جالب و خوندنی بود Big Grin رفتم تو کف این دکتره که مخش رو زدی Big Grin

فکر کنم یه تعارف میکردی خودشم پا میشد با تو می اومد هند Tongue

ولی فکرشو که میکنم می بینم چقدر بده مامانت نمیذاره بری هند SadSadSad خیلی ناراحت کننده ست ها!

من که مامانم خودشم مشتاقه بیاد هند Big Grin میگه بریم شاهرخ رو ببینیم Heart

عشق شاهرخ خانه . دو سه نفری هم هستن که منتظرن من اوکی بدم و باهاشون برم هند ولی

متاسفانه اینقدر اینجا کار دارم که اصلا حتی فکر یه فرصت خالی و تفریح یک هفته ای به مغزم هم

خطور نمیکنه! حالا که نگاه میکنم می بینم زندگی نباید همش یکجور باشه که روح و روان آدم

افسرده و خسته بشه! این همه نشستم با بچه های گروه فیلم ترجمه و تصحیح کردیم

حالا نوبتی هم باشه نوبت دیدن گل روی ماه همین بازیگراییه که ازشون ترجمیدیم Big Grin

خبرایی که از دبنگ ترجمه کردی هم عالی بود و امیدوارم فیلمش در حد انفجار بترکونه Big Grin

اولین کیفیت بهتری هم که از فیلم اومد سریعا میگیرم نگاه میکنم
Cool

اگه كليد قلبي رو نداري...قفلش نكن
اگه كسي رو دوست داري...خردش نكن
اگه دستي رو گرفتي...رهاش نكن
امروز 11:58 AM
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: