ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 3.55 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث هاي متفرقه
نویسنده پیام
Hana_H4 آفلاین
مدیر کل تالار

رتبه: 21
1606 بار تشکر شده در 551 پست
ارسال: #1
بحث هاي متفرقه
سوال و جواب ها و بحث هايي كه تاپيكي مجزا ندارند رو اينجا مطرح كنيد

اگه كليد قلبي رو نداري...قفلش نكن
اگه كسي رو دوست داري...خردش نكن
اگه دستي رو گرفتي...رهاش نكن
(آخرین تغییر در این ارسال: 01-16-2010 12:33 PM توسط Hana_H4.)
01-16-2010 12:33 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
Sara آفلاین
Member

رتبه: 1
4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #2
RE: بحث هاي متفرقه
واي مرسي حنا جون كه اين بخش رو دوباره باز كردي...من آدم پر حرفي ام و جايي جز اين تاپيك

نميتونستم پر حرفي كنم Big Grin خب حنا جونم عجب پريم كي غضب كاهاني در چه حاله؟؟؟

البته نميدونم بايد سوال كنم يا نه ولي بدون خيلي خيلي بي نهايت منتظر اين فيلم هستم

هم من و هم دوستام و هم خيلي هاي ديگه مثل ما! پس لطفا سريعتر نسبت به تموم كردن

ترجمش اقدام كن! HeartHeartHeartHeart

[تصویر: 88851009288286647158.jpg]
(آخرین تغییر در این ارسال: 01-16-2010 12:41 PM توسط Sara.)
01-16-2010 12:40 PM
maderia آفلاین
Junior Member
**

رتبه: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
ارسال: #3
سلام ... حنا جان ءان شاء الله دیل بوله تا اخر بهمن حاضر میشه ؟

ممنونم از ارائه ی بی نظیرتون
01-16-2010 03:07 PM
tina آفلاین
Junior Member
**

0 بار تشکر شده در 0 پست
ارسال: #4
وای خدا ...حنا جون
ماهم بشدت منتظر پا و کر بان هستیم
بخصوص پا
با بچه ها هی شور میذاریم که کی تو نسته سر قو لش بایسته دانلود نکنه فعلا از یک گروه 20 نفری 10 نفر ناک اوت شدند چون نتو نستند طاقت بیارند دنسر مانکی نبیند
من هنوز هیچی دانلود نکردم سخته حنا جونم
....

و
01-17-2010 01:51 PM
Sara آفلاین
Member

رتبه: 1
4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #5
تينا جان من پا رو نديده م...فيلمش قشنگه؟؟ ولي كربان رو فوق العاده زياد دوست داشتم

راستي چه عجب به جز من و ندا جون كس ديگه هم پيدا شد بياد تو بحثا شركت كنه Big Grin

[تصویر: 88851009288286647158.jpg]
01-17-2010 02:41 PM
Niaz آفلاین
مدیر ارشد

رتبه: 6
898 بار تشکر شده در 328 پست
ارسال: #6
منم اومدم سارا جان...من فیلم عجب پریم ... رو منتظرم و کربان...
آخه رانبیر خیلی قشنگ بازی میکنه و کارینا.....
راستی من چند روز نبودم
چی شده که شما و هسینافور به کل فرمت شده همه چیزش؟
(آخرین تغییر در این ارسال: 01-18-2010 02:54 PM توسط Niaz.)
01-18-2010 02:52 PM
tina آفلاین
Junior Member
**

0 بار تشکر شده در 0 پست
ارسال: #7
سارای عزیزم خیلی قشنگه
همه میگند امیت جی حیرات انگیزه
کارن که خاصه و افسانه است
نمیدونم عکساشو دیدی یا نه و لی همه محو ائور شدند اهنگ دنسر مانکی
فکر کنم باید تو گینس ثبت بشه چون ابیشک پدر امیتا با چان و امیتا نقش یک کودک 12 ساله که گر فتار پیری زودس ..سندرم پرو گریا است بازی کرده...........
موضوع خاص فیلم .....
من فقط عکسها رو دیدم و هی بچه هایی که دیدند میان تعر یف میکنند
میدونی سارا جون منتقد های انتی با چان از فیلم تعر یف کردند
فیلم هم فروش خوبی کرده
در مورد این بیماری هم
http://www.pezeshk.us/?p=15308
می تونی اطلاعات کمی پیدا کنی
01-18-2010 03:04 PM
fatima آفلاین
Junior Member
**

0 بار تشکر شده در 0 پست
ارسال: #8
سلام حنا جون ممنون از این که این فروم رو راه اندازی کردی

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.

دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.

Dalai Lama
01-29-2010 02:53 AM
ESN آفلاین
Junior Member
**

0 بار تشکر شده در 0 پست
ارسال: #9
کارن جوهر: مای نیم ایز خان هیچ شانسی نداره که مثل 3 ایدیت پرفروش بشه.

http://www.india.com/movies/movies/karan...diots_6712

ابتدا باید بگم که چند ماه پیش وقتی که فهمیدم که 12 فوریه تاریخ اکران منیک است تعجب کردم!!!
چون 4 ماه اول سال های میلادی وقت مناسبی برای اکران فیلمها در بالیوود نیست(اپریل= جام جهانی کریکت) و در هالیوود
3ماه اول+سپتامبر به طور مثال امسال ماه می در هالیوود فیلمهای مهمی چون شرک4،ایرون من2،نسخه جدید رابین هود به کارگردانی رایدلی اسکات با راسل کرو،جنسیت و شهر2،شاهزاره پارسی:شنهای زمان و...اکران میشه در حالیکه در ماههای قبل از اون،میون اون همه فیلم شاید مهمترین فیلمها 2 پروژه دی کاپریو اولی شوتر ایلند با مارتین اسکورسیسی و دومی پروژه 300میلیون دلاری !!! کریستوفر نولان کارگردان شوالیه تاریکی است.به همین دلیل فیلمهای سنگین و فیملمهای سوپراستارها این موقع اکران نمیشند و تعداد زیادی فیلم نامشهور اکران میشه. در ضمن فیلمهای شاهرخ در 3 ماهه اول خوب نمیفروشند و در سالهای اخیر تنها شکست خورده ی بیلو در این موقع اکران شده و تنها فیلم موفقش در این موقع کارن ارجون بوده.برعکس سلمان خان فیلمهای موفق زیادی رو در این موقع داشته.صنم بی وفا-کارن ارجون-هردل جو پیارکاریگا-سلام عشق و به تازگی سوپرهیت ویر.
در خارج از هند اگه فیلم پتانسیل کشش مخاطب رو داشته باشه 100% موفق میشه(با توجه به ژانر،منیک مخاطبان خاص خودشو داره) و در صورت عدم موفقیت کارن وشاهرخ کوچکترین بهانه ای نمیتونند داشته باشند.دیگه شرایط بدتر از 3 ایدیت نبود که با اواتار،شرلوک هلمز و الوین وسنجابهای 2 اکران شد.
تنها دلیلی که من اخبار منیک رو دنبال میکنم حضور کاجول و اعتقادی که به کارن جوهر دارم.(هر چند ازش خوشم نمییاد به خاطر دوستانا و قضیه هم جنس بازی) به نظر من بدون کاجول منیک هیچی نیست و اونه که شاهرخ رو شاهرخ میکنه. به همین دلیل شاهرخ در چکده-رب نه-ا ش ا از بازیگرهای تازه وارد استفاده کرد و در بیلو نقش مقابل نداشت.
یه مشکلی که منیک داره اینه که شاهرخ وکاجول 10 ساله با هم همبازی نشدند و معلوم نیست واکنش نسل جدید به کمیستری این زوج چی باشه؟در ضمن به نظر نمیرسه این فیلم لطافت،سادگی،انعطاف و روانی ککهه،کخکغ،ددل رو داشته باشه و یه فیلم خاصه .
یه مشکل دیگه که داره اینه که در داستان اولیه فیلم اومده که رضوان خان برای حل گرفتاریهاش و نجات ماندیرا در تلاش برای پیدا کردن اوباما است !!! ایا این میتونه بهونه خوبی برای تماشاگرهای فضایی ومریخی هندی برای تماشای فیلم برای بار اول باشه؟؟؟دپس اگر فیلم افتتاحیه عظیمی داشت شک نکنید برای کمیستری شاهرخ و کاجول و شهرت کارن جوهر است.
در ضمن این فیلم در مورد دین اسلام است و معلوم نیست که مورد طبع هندوها و هزاران پیرو دین وفرهنگ رایج در این سرزمین عجایب باشه یا نه؟پس نباید انتظار داشت منیک در همه ایالت های هند موفق بشه.
در ضمن در منیک از انواع اهنگها و شوهای رایج در سایر فیلمهای هندی استفاده نشه و اهنگ وشو ، ریه های تنفسی هر فیلم هندی در باکس افیس هست.
یک موضوع دیگه اینکه من هنوز نفهمیدم مخاطبان اصلی منیک چه سنی و چه قشری هستند؟

اگه اهل امار ونمودار هستید به نوشته زیر دقت کنید:
1998-ککهه- ال تایم بلک باستر
2001-کخکغ-سوپرهیت
2006-کانک-هیت
2010-منیک-؟؟؟
فیلمهای کارن جوهر با شاهرخ در گیشه سیر نزولی داره!!!!

این جور که فهمیدم فنهای شاهرخ یه حس خاص نسبت به منیک دارند!!!درکتون میکنم!!! من و اکثر فنهای سلمان هم یه حس خاص وعمیقی نسبت به لاندن دریمز داشتیم!!!هنوز نمیدونم چرا؟ بدجوری قبل و بعد از اکران فیلم حالم بد شده بود!!!من شخصا لاندن دریمز رو به 100تا وانتد-ویر وپارتنر ترجیه میدم ومتاسفانه جای چنین فیلمهایی در فیلمهای اینده سلمان خان خالیه...شاید متفاوت ترینشون مستر ایندیا 2 باشه...

من نمیدونم چرا شاهرخ میگه اگه میخواید بدونید سرنوشت راج وسیمرن چی شده منیک رو ببینید ؟؟؟!!! نمیدونم چه ربطی داره؟؟؟یکی نیست به این بگه راه بهتری برای پروموشن فیلمت پیدا نکردی؟؟؟چرا دروغ؟؟؟

اما چرا این عنوانو برای این مطلب انتخاب کردم
همونطور که همه شما عزیزان میدونید مهم نیست یه فیلم چقدر بفروشه مهم اینه که از این فروش چقدر سهم تهیه کننده اش میشه و با توجه به بودجه اش+دستمزد ها+هزینه پروموشها چه وضعیت و لقبی رو میگیره.
بودجه ی منیک بیش از 100 کروره!!!بدون دستمزدها...شاهرخ خودش از تهیه کننده های فیلم هم هست.
در حالیکه بودجه 100 کروری بلو شامل دستمزددهای دوبله بازیگرها هم میشد.مثل اکشی که27 کرور برای بلو گرفت.
بودجه 3 ایدیت 7/5 میلیون دلار که به گفته یکی از دوستام میشه 45 کرور ولی زیاد مطمئن نیستم.
بودجه فیلم تاریخی بزرگی مثل ویر 44 کروره.(بر خلاف ادعاهای دروغین تاران ادرش وچند مدیا رشوه گیر)
زیادی بودجه منیک ناشی از اقامت طولانی مدت کارکنان فیلم در امریکا و زرق و برقی که کارن به فیلمهاش میده است.
درست مثل لاندن دریمز که 60 یا 75 کرور بودجه اش بود.
اگه میخواید بدونید بودجه گجینی 65 کروره و بودجه کایتز هم خیلی خیلی زیاده

WHERE ARE HRRETIC ROSHAN FANS?

سلمان خان به دنبال فیلم فیر و... نیست بلکه این فیلم فیر وسایر جوایز و جشنواره ها هستند که به دنبال سلمان خان می‌گردند.

Remember 22 Jan 2010
12 Feb 2010
14 May 2010
25 Dec 2010

01-29-2010 08:22 PM
Amir diba آفلاین
مدیر ارشد

رتبه: 8
672 بار تشکر شده در 221 پست
ارسال: #10
آقا اسماعیل در مطالبتون باید بگم که یه کم زود به قاضی رفتین و بعضی جاها نظرات شخصی خودتون رو طوری القا کردین که درست نیست و این پیش داوریها در مورد این فیلم زیبا جایز نیست ؛ اما در مورد دروغ گو بودن شاهرخ گفتین باید قبلا فیلم رو ببینید بعد بگید که ربطی نداشته و بگین درغگو هست چون شاهرخ پاکترین کارنامه هنری رو داره و همینطور کم حاشیه ترین بازیگره؛ و اخلاق و منش این بازیگر جای بحث نداره ؛ در مورد اینم که گفتین شاید فیلم فقط به خاطر حضور کاجول در کنار شاهرخ بفروشه جدا از جادوی بازیگری و استعداد بی نظیر کاجول به نظر من در مورد شاهرخ خیلی کم لطفی کردین چون تمام دنیا در مورد استعداد و قدرت بازیگری شاهرخ میدونن و هیچ شکی ندارن ؛ در آخر هم باید بگم برای تبلیغ و تعریف از یک بازیگر هیچ نیازی به پایین کشیدن بازیگر دیگه نیست لطفا به تاپیک شاهرخ مراجعه کنید و ببینید که آیا فن های شاهرخ ذره ای توهین به سلمان خان داشتن یا خیر ؛
موفق باشید

[تصویر: cjidiafzovub8bhpgna2.jpg]
(آخرین تغییر در این ارسال: 01-29-2010 10:27 PM توسط Amir diba.)
01-29-2010 09:31 PM
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: