کارن جوهر: مای نیم ایز خان هیچ شانسی نداره که مثل 3 ایدیت پرفروش بشه.
http://www.india.com/movies/movies/karan...diots_6712
ابتدا باید بگم که چند ماه پیش وقتی که فهمیدم که 12 فوریه تاریخ اکران منیک است تعجب کردم!!!
چون 4 ماه اول سال های میلادی وقت مناسبی برای اکران فیلمها در بالیوود نیست(اپریل= جام جهانی کریکت) و در هالیوود
3ماه اول+سپتامبر به طور مثال امسال ماه می در هالیوود فیلمهای مهمی چون شرک4،ایرون من2،نسخه جدید رابین هود به کارگردانی رایدلی اسکات با راسل کرو،جنسیت و شهر2،شاهزاره پارسی:شنهای زمان و...اکران میشه در حالیکه در ماههای قبل از اون،میون اون همه فیلم شاید مهمترین فیلمها 2 پروژه دی کاپریو اولی شوتر ایلند با مارتین اسکورسیسی و دومی پروژه 300میلیون دلاری !!! کریستوفر نولان کارگردان شوالیه تاریکی است.به همین دلیل فیلمهای سنگین و فیملمهای سوپراستارها این موقع اکران نمیشند و تعداد زیادی فیلم نامشهور اکران میشه. در ضمن فیلمهای شاهرخ در 3 ماهه اول خوب نمیفروشند و در سالهای اخیر تنها شکست خورده ی بیلو در این موقع اکران شده و تنها فیلم موفقش در این موقع کارن ارجون بوده.برعکس سلمان خان فیلمهای موفق زیادی رو در این موقع داشته.صنم بی وفا-کارن ارجون-هردل جو پیارکاریگا-سلام عشق و به تازگی سوپرهیت ویر.
در خارج از هند اگه فیلم پتانسیل کشش مخاطب رو داشته باشه 100% موفق میشه(با توجه به ژانر،منیک مخاطبان خاص خودشو داره) و در صورت عدم موفقیت کارن وشاهرخ کوچکترین بهانه ای نمیتونند داشته باشند.دیگه شرایط بدتر از 3 ایدیت نبود که با اواتار،شرلوک هلمز و الوین وسنجابهای 2 اکران شد.
تنها دلیلی که من اخبار منیک رو دنبال میکنم حضور کاجول و اعتقادی که به کارن جوهر دارم.(هر چند ازش خوشم نمییاد به خاطر دوستانا و قضیه هم جنس بازی) به نظر من بدون کاجول منیک هیچی نیست و اونه که شاهرخ رو شاهرخ میکنه. به همین دلیل شاهرخ در چکده-رب نه-ا ش ا از بازیگرهای تازه وارد استفاده کرد و در بیلو نقش مقابل نداشت.
یه مشکلی که منیک داره اینه که شاهرخ وکاجول 10 ساله با هم همبازی نشدند و معلوم نیست واکنش نسل جدید به کمیستری این زوج چی باشه؟در ضمن به نظر نمیرسه این فیلم لطافت،سادگی،انعطاف و روانی ککهه،کخکغ،ددل رو داشته باشه و یه فیلم خاصه .
یه مشکل دیگه که داره اینه که در داستان اولیه فیلم اومده که رضوان خان برای حل گرفتاریهاش و نجات ماندیرا در تلاش برای پیدا کردن اوباما است !!! ایا این میتونه بهونه خوبی برای تماشاگرهای فضایی ومریخی هندی برای تماشای فیلم برای بار اول باشه؟؟؟دپس اگر فیلم افتتاحیه عظیمی داشت شک نکنید برای کمیستری شاهرخ و کاجول و شهرت کارن جوهر است.
در ضمن این فیلم در مورد دین اسلام است و معلوم نیست که مورد طبع هندوها و هزاران پیرو دین وفرهنگ رایج در این سرزمین عجایب باشه یا نه؟پس نباید انتظار داشت منیک در همه ایالت های هند موفق بشه.
در ضمن در منیک از انواع اهنگها و شوهای رایج در سایر فیلمهای هندی استفاده نشه و اهنگ وشو ، ریه های تنفسی هر فیلم هندی در باکس افیس هست.
یک موضوع دیگه اینکه من هنوز نفهمیدم مخاطبان اصلی منیک چه سنی و چه قشری هستند؟
اگه اهل امار ونمودار هستید به نوشته زیر دقت کنید:
1998-ککهه- ال تایم بلک باستر
2001-کخکغ-سوپرهیت
2006-کانک-هیت
2010-منیک-؟؟؟
فیلمهای کارن جوهر با شاهرخ در گیشه سیر نزولی داره!!!!
این جور که فهمیدم فنهای شاهرخ یه حس خاص نسبت به منیک دارند!!!درکتون میکنم!!! من و اکثر فنهای سلمان هم یه حس خاص وعمیقی نسبت به لاندن دریمز داشتیم!!!هنوز نمیدونم چرا؟ بدجوری قبل و بعد از اکران فیلم حالم بد شده بود!!!من شخصا لاندن دریمز رو به 100تا وانتد-ویر وپارتنر ترجیه میدم ومتاسفانه جای چنین فیلمهایی در فیلمهای اینده سلمان خان خالیه...شاید متفاوت ترینشون مستر ایندیا 2 باشه...
من نمیدونم چرا شاهرخ میگه اگه میخواید بدونید سرنوشت راج وسیمرن چی شده منیک رو ببینید ؟؟؟!!! نمیدونم چه ربطی داره؟؟؟یکی نیست به این بگه راه بهتری برای پروموشن فیلمت پیدا نکردی؟؟؟چرا دروغ؟؟؟
اما چرا این عنوانو برای این مطلب انتخاب کردم
همونطور که همه شما عزیزان میدونید مهم نیست یه فیلم چقدر بفروشه مهم اینه که از این فروش چقدر سهم تهیه کننده اش میشه و با توجه به بودجه اش+دستمزد ها+هزینه پروموشها چه وضعیت و لقبی رو میگیره.
بودجه ی منیک بیش از 100 کروره!!!بدون دستمزدها...شاهرخ خودش از تهیه کننده های فیلم هم هست.
در حالیکه بودجه 100 کروری بلو شامل دستمزددهای دوبله بازیگرها هم میشد.مثل اکشی که27 کرور برای بلو گرفت.
بودجه 3 ایدیت 7/5 میلیون دلار که به گفته یکی از دوستام میشه 45 کرور ولی زیاد مطمئن نیستم.
بودجه فیلم تاریخی بزرگی مثل ویر 44 کروره.(بر خلاف ادعاهای دروغین تاران ادرش وچند مدیا رشوه گیر)
زیادی بودجه منیک ناشی از اقامت طولانی مدت کارکنان فیلم در امریکا و زرق و برقی که کارن به فیلمهاش میده است.
درست مثل لاندن دریمز که 60 یا 75 کرور بودجه اش بود.
اگه میخواید بدونید بودجه گجینی 65 کروره و بودجه کایتز هم خیلی خیلی زیاده
WHERE ARE HRRETIC ROSHAN FANS?