ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيشنهادات و انتقادات
نویسنده پیام
Hana_H4 آفلاین
مدیر کل تالار

رتبه: 21
1447 بار تشکر شده در 503 پست
ارسال: #1
پيشنهادات و انتقادات
اسم اين تاپيك هم كاملا معلومه...لطفا موضوع ارسالي تون فقط پيشنهاد يا انتقاد باشه

اگه كليد قلبي رو نداري...قفلش نكن
اگه كسي رو دوست داري...خردش نكن
اگه دستي رو گرفتي...رهاش نكن
01-16-2010 12:34 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
Amir diba آفلاین
مدیر ارشد

رتبه: 8
620 بار تشکر شده در 209 پست
ارسال: #2
RE: پيشنهادات و انتقادات
با توجه به اظهار نظر ساراي عزيز و انتقادش در مورد كم لطفي دوستان من هم عرايضي دارم .

سارا جان من هم با نظر شما موافقم واقعا بچه ها كم لطفي ميكنن درسته كه خود منم نميرسم و

تو همه تاپيكها اظهار نظر يا پست نميزارم اما تمام سعيمو ميكنم تا اخبار و اطلاعات جديد تو فروم

قرار بدم فرقي هم نميكنه كه نسبت به موضوع علاقه داشته باشم يا نه اما بعضي وقتا هم تو

بعضي تاپيكها واقعا اطلاعاتم كمه و نميتونم نظر بدم .

زياد حرف زدم ببخشيد. اما در نتيجه واقعا بعضي دوستان فقط و فقط تو يه تاپيك فعاليت ميكنن و

بعضيها هم اصلا فعاليت نميكنن و فقط تماشاگرن با اينكه طبق آمار فروم 100 و خورده اي اعضا

هستش فقط 10 تا 15 كاربر هستن كه هميشه فعالن و بقيه .... من هم خواهش ميكنم كه

لطف كنيد انتقاد و نظرات و يا تحسين و تشويقي تو تاپيكها قرار بدين تا فروم هر روز پر رونق تر

بشه ممنون.

[تصویر: cjidiafzovub8bhpgna2.jpg]
01-20-2010 10:52 AM
noor آفلاین
Member

رتبه: 2
83 بار تشکر شده در 37 پست
ارسال: #3
خیلی خوب میشه اگه گزینه تشکر هم اضافه بشه این جوری تاپیک با تشکر ها پر نمی شه و مراجعه به مطالب راحتر خواهد بود.

عشق تک یعنی چشمه ای از جنس نور / نور یعنی یک سلام از راه دور .
01-20-2010 05:06 PM
الهه گ آفلاین
Junior Member
**

رتبه: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
ارسال: #4
دوستان عزیز من به عنوان یکی از اعضای این تاپیک واقعا شرنده همه هستم که نمیتونم اینقدر خوب مثل شما عزیزان فعالیت کنم راستش من از صبح تا بعدازظهر ساعت دوستان عزیز من به عنوان یکی از اعضای این تاپیک واقعا شرنده همه هستم که نمیتونم اینقدر خوب مثل شما عزیزان فعالیت کنم راستش من از صبح تا بعدازظهرتا ساعت 2--3 سرکارم در کنار این دانشجو هم هستم خیلی کم وقت میکنم بیام اینجا هروقت میام هم کنار شما واقعا خستگییم در میره بازهم از سرزدنهای دیر به دیرم شرمنده همتون همگی خسته نباشید دوستتون دارم
ببخشیدنوشته بالامو اصلاح میکنم

دوستان عزیز من به عنوان یکی از اعضای این تاپیک واقعا شرنده همه هستم که نمیتونم اینقدر خوب مثل شما عزیزان فعالیت کنم راستش من از صبح تا بعدازظهرتا ساعت 2--3 سرکارم در کنار این دانشجو هم هستم خیلی کم وقت میکنم بیام اینجا هروقت هم میام کنار شما واقعا خستگییم در میره بازهم از سرزدنهای دیر به دیرم شرمنده همتون همگی خسته نباشید دست گلتون درد نکنه تشکر دوستتون دارم
(آخرین تغییر در این ارسال: 01-20-2010 09:09 PM توسط الهه گ.)
01-20-2010 08:12 PM
ندا آفلاین
Senior Member

رتبه: 1
89 بار تشکر شده در 45 پست
ارسال: #5
حنا جون اجازه ي انتقاد به عنوان يكي از مشتريان قديم و در درجه ي اول به عنوان يك دوست

و طرفدار هسينا رو دارم؟ من هميشه متشكر زحمات تون بوده م ولي فكر ميكنم براي بهتر

شدن كار و بي عيب و نقص شدنش اين تاپيك پيشنهادات و انتقادات رو راه انداختين , درسته؟؟

حالا صلاح ميدونيد همينجا بگم و يا پي ام خصوصي بفرستم؟؟

Meeting You is the Most awaiting desire for me Shahid
01-23-2010 12:38 AM
Parisa_H4 آفلاین
مدیر تالار

رتبه: 6
675 بار تشکر شده در 285 پست
ارسال: #6
بچه ها من خیلی وقتا هسینافور رو سرچ می کنم تا نتایج و برخورد دیگران درباره کارامون رو تو سایت ها بینم..اغلب هم چیز خوبی نمی بینم..یا کپی کارامون رو دارن می فروشن یا زیرنوسمون رو می خوان..اما این یکی دیگه خونم رو به جوش آورد....بد نیست شما هم بخونیدش:

من فکر کردم شما فیلم ها رو برات میارن(از مرز)...آخه فروشندگان فیلم های هندی همیشه از مرز فیلم میگیرن و میفروشن وگرنه دانلودش که مصیبته.....اونم فیلم های هندی که...........
من خودم به شخصه فیلم هندی رو فقط dvd میگیرم و میبینم..اصلا با دایوکس برای فیلم هندی حال نمیکنم...من خیلی ها رو میشناسم که الان دارن فیلم های هندی رو به روز میخرن و حداقل قیمتی که تو فروشگاه ها دیدم 750 برای هر دی وی دی بوده...به نظر من شما بهتره به جای اینکه روی فیلم های قدیمی کار کنی روی فیلم های روز وقت بذاری و دان کنی چون فن های بالیوود فیلم ها رو به روز میخرن و میبینن و تعدادشون هم کم نیست(مثلا سایت هسینا فور با قیمت 1500 تو من هر دی وی دی داره خون مردم رو تو شیشه میکنه و دستگاهی به هم زده و فروش خیلی خوبی داره)...
ولی بازم تا همینجاشم که زحمت کشیدی و آرشیوی به هم زدی دستت درد نکنه.....کارت قابل تقدیره..(راستی فن کدوم بازیگر هستی؟؟)......

ConfusedConfusedConfusedConfused

http://discuss.moverios.com/showthread.p...21&page=10

آخه واقعا ادم چی بگه؟؟!!!!!!!!!!!!!لابد توقع دارن مفتی دانلود کنیم و ترجمه کنیم و بذاریم تو سینی جلوشون.....همچین میگن که هر کی ندونه فکر می کنه ما چه پولی پارو می کنیم!!!!!!

[تصویر: xeouchet60ur6oi8bsfl.gif]
(آخرین تغییر در این ارسال: 01-23-2010 12:57 AM توسط Parisa_H4.)
01-23-2010 12:53 AM
Parisa_H4 آفلاین
مدیر تالار

رتبه: 6
675 بار تشکر شده در 285 پست
ارسال: #7
(01-23-2010 12:38 AM)ندا نوشته است:  حنا جون اجازه ي انتقاد به عنوان يكي از مشتريان قديم و در درجه ي اول به عنوان يك دوست

و طرفدار هسينا رو دارم؟ من هميشه متشكر زحمات تون بوده م ولي فكر ميكنم براي بهتر

شدن كار و بي عيب و نقص شدنش اين تاپيك پيشنهادات و انتقادات رو راه انداختين , درسته؟؟

حالا صلاح ميدونيد همينجا بگم و يا پي ام خصوصي بفرستم؟؟

شما درست می فرمایید..اینجا جای همین بحثاست...انتقادتون رو همینجا بگید...امیدوارم بتونیم پاسخ مناسبی بدیم و اون عیب مدنطرتون رو برطرف کنیم...

[تصویر: xeouchet60ur6oi8bsfl.gif]
01-23-2010 01:01 AM
admin آفلاین
مدیر فنی تالار

58 بار تشکر شده در 28 پست
ارسال: #8
اين هم در جواب افرادي كه جواب خوبيها و زحمات آدم رو نميدونن و بعد هم يك چيزي طلبكار هستن

http://discuss.moverios.com/showthread.p...post140697
01-23-2010 03:08 PM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
الهه گ آفلاین
Junior Member
**

0 بار تشکر شده در 0 پست
ارسال: #9
سلام به همگی اول از همه میخواستم از گروه هسینا فور بابت زحمتهای این سری هم تشکر کنم خیلی زحمت کشیدید مرسی مخصوصا از حناجون و پریسا جون دست همتون درد نکنه
دوم ینکه از این ادما زیاد پیدا میشه از این حرفا هم زیاد زده میشه ما که شما وکاراتون رو میشناسیم دیگه کی به این حرفهای به قول معروف یه من صد غاز گوش میده من و همه شما رو در نهایت احترام تحسین میکنیم و خوشحالیم محبوبیت و معروفیت شما تا به اینجا یعنی تا به جایی رسیده که حسوداتونم دارن ازتون انتقاد میکنن اما زیر پوستی یعنی دیگه نتونستن طاقت بیارن یه جوری خالی کردن دیگه
شما اینقدر خواص و تکیید که
اصلا ا نباید این حرفهارو چشاتون ببینه تااینکه بخواید جواب بدید جواب ندید اونا خودشون میفهمن یعنی چی
باید بدونن چیز خوب و باارزش اینجورا هم که فکر میکن مفتی نیست
با تشکر دوستار همتونHeart
01-23-2010 05:57 PM
ندا آفلاین
Senior Member

رتبه: 1
89 بار تشکر شده در 45 پست
ارسال: #10
پريسا خانم عزيز فكر ميكنم جوابم بصورت سر بسته در يكي ديگه از تاپيك ها داده شده و

اگرم جاي انتقادي باشه ديگه باقي نمي مونه...ترجيح ميدم انتقادي نكنم و شما خوشحال و

شاد به كارتون ادامه بدين تا اينكه با حرف زدنم خداي نكرده نا خواسته ناراحت تون كنم

با آرزوي بهترين موفقيت ها

Meeting You is the Most awaiting desire for me Shahid
01-23-2010 11:22 PM
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: